Image


Parykker ved hårtab

Hvis du lider af hårtab, tilbyder vi både parykker, tørklæder og kasketter. Hvis du er i gang med en medicinsk behandling eller har en anden sygdom, der er årsag til dit hårtab, kan du købe parykkerne med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Naturlige parykker

Vi tilbyder parykker både med fiberhår og ægte hår. Parykkerne med ægte hår holder typisk lidt længere end fiberparykker, og de giver dig større frihed til at style dit hår med for eksempel føntørrer og krøllejern, fordi ægte hår kan tåle højere temperaturer end fiberhår. Men parykker med ægte hår kræver mere pleje end fiberparykker, og de er også tilsvarende mere omkostningsfulde. Vi kan vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge fiberparykker eller ægte parykker.

Individuelt look

Hos City Salon går vi meget op i, at hver paryk har sit eget individuelle udseende og pasform. Derfor lægger vi vægt på den indledende konsultation og prøvefase, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning og lige den paryk, der passer til dig. Prøvningerne foregår altid i et privat prøverum, hvor du kan prøve de forskellige parykker helt ugeneret, og vi afsætter altid god tid til dit besøg. Parykkerne er meget lette og udført med transparent front og bund, hvilket giver et naturligt udseende.

Sådan foregår et forløb...


  1. Ud fra dine ønsker, din nuværende frisure, naturlige hårfarve og vores råd og vejledning finder vi sammen frem til et par parykmodeller, der matcher dine behov. Hvis vi ikke har dem hjemme, bestiller vi dem og har dem hjemme efter cirka to hverdage. En konsultation koster 600 kroner, men ved køb af en paryk trækker vi 600 kroner af den oprindelige pris.

  2. Ved dit andet besøg får vi tilpasset den valgte paryk, så den passer præcis til dig. Mange kunder har glæde af at tage deres partner, et familiemedlem eller en ven med, til at give deres besyv. Når parykken er tilpasset får du vejledning til, hvordan du skal pleje og vedligeholde parykken. Vi forhandler både specialshampoo, balsam og fiberspray, der retter sig mod pleje af parykker.

Godkendte tørklæder

Hvis parykker ikke er lige dig, eller hvis du blot vil supplere parykken, har vi et stort udvalg i huer, tørklæder og kasketter fra mærkerne Christine og Lido Design. Alle tørklæder er CE-certificerede, hvilket betyder, at de er klassificerede som medicinsk udstyr. Dette er din garanti for, at produkterne er sunde og sikre at bruge.