Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Evolve Organic Beauty

Sorter efter
Vis per side
5060200046630

Hydration Heaven indhold: Hyal 1 sæt

Denne superfugtende og prisvindende trio er alt du behøver for at få smuk og sund hud. æsken indeholder den milde Gentle Cleansing Melt, som dybderenser huden, mens den lette Hyaluronic Serum 200 giver huden et boost af fugten. Daily Renew Facial Cream nærer og beskytter huden. Indhold: Hyaluronic Serum 200 (30 ml), Daily Renew Facial Cream (30 ml), Gentle Cleansing Melt (30 ml)
469 DKK
5060200046623

Radiance Heroes indhold: Bio-r 1 sæt

Til en hud der er en stjerne værdig! Disse produkter er perfekte til hud med manglende glød. Disse bio-retinol lækkerier er fyldte med F-, A-, C- og E-vitamin som tilsammen hjælper din hud til at fremstå med en naturlig og frisk glød. Bio-Retinol Gold Mask fra Evolve Organic Beauty er en plejende luksusmaske designet specielt til brug på alle hudtyper. Den er baseret på en kombination af nærende olier fra solsikke, mandel, argan hørfrø og hybenkerne samt ekstrakt fra planten Bidens Pilosa (sydamerikansk brøndsel tilhørende kurvblomstfamilien), som besidder samme regenererende anti-age-effekt som retinol (vitamin A). Formlen indeholder desuden små, glitrende guldpartikler af bæredygtigt udvundet mica, som tilfører huden en smuk glød. Bio-Retinol + C Booster fra Evolve er en oliebaseret booster-serum designet specielt til at opfriske og give ny glød til mad og trist hud. Den indeholder blandt andet antioxidantrige frugtolier fra hyben og havtorn, fugtbevarende hyaluronsyre samt fire potente vitaminer - A, C, F og E - som henholdsvis øger kollagenproduktionen, heler og beskytter hudens celler mod udefrakommende forurening samt genopbygger i dybden. Indhold: Bio-Retinol + C Booster (15 ml), Bio-Retinol Gold Mask (30 ml)
399 DKK
5060200046678

Ultimate Body Bliss indhold: T 1 sæt

Kom på en drømmeudflugt uden at forlade hjemmet. Dette er den ultimative 'lige-til-at-komme-i-godt-humør-af' scrub, som blødgør huden fra top til tå med naturligt Monoi fra Tahiti og eksotiske gardeniablomster. Det er tropisk solskin på æske. Evolve Tropical Blossom Body Butter er en blød creme som anvendes på kroppen. Denne body butter indeholder blandt andet økologisk sheasmør, som blødgør og fugter huden i dybden. Cremen har en fantastisk, men mild duft af naturlig hibiskus, som kan anvendes til både mænd og kvinder. Ved brug af Evolve Tropical Blossom Body Butter er du sikret, at huden bliver glat, blød og velduftende. volve Tropical Blossom Body Polish er en oliebaseret body polish, som indeholder fine partikler af økologisk sukker. Disse partikler polerer huden op til glat perfektion. Der er tilsat naturlig tahitiansk monoi kokos der er blødgjort ved hjælp af eksotiske tahitianske gardeniablomster. Denne ingrediens er med til at tilføre ekstra næring og pleje til huden. Indhold: Tropical Blossom Body Polish (180 ml), Tropical Blossom Body Butter (120 ml)
399 DKK
5060200046616

Happy Hydration - Stocking Fil 1 sæt

Hold din hud fugtet med vores Hyaluronic Serum 200 - et musthave til at opretholde en sund og fugtet hud dagen lang.Dette rene og klare serum til normal til tør hud indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske. Hyaluronsyre har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker. Økologisk granatæbleekstrakt blødgør og beskytter. Delikat duftende med økologisk rosenvand. Indhold: Hyaluronic Serum 200 (10 ml)
119 DKK
5060200046609

A Lovely Lift - Stocking Fille 1 sæt

Denne skønne guld ansigtsmaske arbejder på at tackle tegn på aldring mens den nærer og fugter din hud og efterlader den med en smuk glød. Den COSMOS Organic certificerede ansigtsmaske er egnet til alle hudtyper, men især til dem med tør eller moden hud. Den er spækket med naturlige ingredienser, som giver din hud den kærlighed, den fortjener. Indhold: Bio-Retinol Gold Mask (30 ml)
129 DKK
5060200046548

Renew You - Stocking Filler in 1 sæt

Denne fugtighedscreme genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene, økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnød. En skøn base til en skøn glød. Indhold: Daily Renew Facial Cream (30 ml)
139 DKK