Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Depot

Sorter efter
8032274063513

Depot Shaving Brush

Professionel barbérkost som er nem at anvende. Elsker du en old school barbering, så vil du elske denne barbér kost. Grebet på kosten er i træ Fantastisk nicheprodukt fra mærket Depot, som er skabt særligt til mænd..
198 DKK
8032274060871

Depot Clay Pomade 75 ml

Depot No. 302 Clay Pomade er en pomade baseret på ler. Den giver mulighed for at forme og definere frisuren, samtidig med at den giver et semi-mat overflade. Den indeholder harpiks, som er med til at skabe tekstur og som giver mere volume til et fint hår. Den er fugtighedbevarende, og holder håret blødt, medgørligt og fleksibelt. Desuden er den med UV filter, som beskytter mod solend blegende og udtørrende stråler. Få styr på lokkerne med Depot No. 302 Clay Pomade. Anvendelse: Anvendes i tørt hår Tag en passende mængde i hænderne og varm den op Fordel i håret Style som ønsket
169 DKK
8032274111986

Depot Hair Treatment Oil 30 ml

Depot No. 204 Hair Treatment Oil giver dig den hånd, du står og har brug for med en hårolie kur, der får vækket liv i dit hår igen og sat det godt på plads. Med sit indhold af argan-, ris- og jojobaolier danner den en tynd film omkring håret, der modvirker krus og giver glans. Hårolien skal ikke vaskes ud efter den er fordelt i håret, men absorberes hurtigt og fedter ikke, og giver en blød og silkeagtig fornemmelse. Den er effektiv mod krusset og tørt hår, da den reducerer spaltede spidser og potentielle skader ved brug af børster og andre varmeredskaber. Fantastik hårolie til manden fra Depot. Arbejder med håret hele dagen. Drøj i brug. Reducerer spaltede spidser. Blødt og silkeagtigt hår. Giver glansfuldt hår. Godt mod statisk og elektrisk hår. Forhindrer krusset hår. Anvendelse: Dosér et par dråber på håndfladen og fordel i hår. Skal ikke skylles ud.
169 DKK
8032274060857

Depot Complete Leave-In Conditioner 200 ml

Depot No. 202 Complete Leave-In Conditioner er et multifunktionelt produkt, blot ved at tilføre håret et par dråber. Dette unikke produkt virker fugtgivende, blødgørende og beskyttende, samtidig med at det giver kontrol over håret. Den er med en blanding af 10 planteekstrakter, som giver adskillige fordelagtige virkninger til både hår og hud. Giver håret en lækker glans, samtidig med at håret bliver mere medgørligt. Derudover er den med UV-filter, som beskytter håret mod solens blegende og udtørrende effekt. Depot No. 202 Complete Leave-In Conditioner er desuden velegnet at bruge til skæg. Skal ikke skylles ud igen.
169 DKK