Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Hårkur

Sorter efter
5715012000904

Zenz 98 Healing Sense 100ml.

100% ingredienser af naturlig oprindelse 99% certificeret økologiske ingredienser Oil Treatment Healing Sense no. 98 er en multifunktionel olie til hårpleje, hudpleje og styling. Særligt velegnet til krøllet hår eller irriteret hud og hovedbund. Giver styrke og fornyet glans til håret. Tilfører vitaminer og mineraler, som kan pleje håret og berolige irriteret hud. Olien har en forførende duft at benzoe, kamille, patchouli og bergamot. Den optages hurtigt og fedter ikke. Plejer med økologisk avocadoolie, økologisk abrikoskerneolie og æteriske olier. Særlige egenskaber: Beroligende, uden silikone, velegnet til curly girl-metoden.
369 DKK
5715012000881

Zenz 96 Sweet Mint 100ml.

100% ingredienser af naturlig oprindelse 99% certificeret økologiske ingredienser Oil Treatment Sweet Mint no. 96 er en multifunktionel olie til hårpleje, hudpleje og styling. Særligt velegnet til fint og fedtet hår. Styrker håret og giver fornyet glans. Tilfører vitaminer og mineraler, som plejer håret og er med til at skabe balance i hudens naturlige fedtproduktion. Olien har en opløftende duft at mynte, ingefær og sød appelsin. Den optages hurtigt og fedter ikke. Plejer med økologisk avocadoolie, økologisk abrikoskerneolie og æteriske olier. Særlige egenskaber: Opstrammende, uden silikone, perfekt til trætte muskler, velegnet til curly girl-metoden.
369 DKK
8033286047188

Roverhair Filler mask - Deep Repair 250 ml

Ultimate Nutris Filler Mask er en rekonstruktionsmaske til beskadiget og tørt hår. Den fugter og nærer i dybden. Påføres i håndklædetørt hår, lad den sidde i 5 minutter før grundig skylning. Indeholder: Hydrolyseret Keratin, Hydrolyseret Kollagen, Solsikkeolie, Vitamin E, Vegetabilsk Glycerin og Organisk Quinoa. Ultimate Nutris er den ultimative genopbygning af skrøbeligt og ødelagt hår. Håret bliver glansfuldt, blødt og stærkt.
269 DKK
5709954015782

Zenz Pure Treatment No. 03 250ml

Mild hårkur med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Særligt velegnet til sart hår og sensitiv hovedbund, gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume. Gør håret silkeblødt og luftigt Uden parfume Svanemærket / Allergimærket / Vegansk / pH 3,5-4,5
320 DKK
9339341004462

Re.Store 200ML

Kevin Murphy RE.STORE er en effektiv hårkur, der reparerer og genopbygger ødelagt eller skadet hår. Den er beriget med enzymer fra ananas og papaya, samt proteiner fra grønne ærter. Den går ind og virker styrkende og reparerende, og håret føles utrolig blødt efter brug. Det anbefales at bruge kuren 1-2 gange i ugen, og den erstatter ens shampoo og conditioner disse dage. da den er en ikke-skummende, genopbyggende og rensende behandling i èn. Re.Store er det tredje trin i REPAIR's 4-trins system til intens reparation. Anvendelse: Påføres i fugtigt hår. Lad virke i 2-3 minutter og skyl derefter grundigt med vand.
258 DKK
9339341019503

Hydrate-Me.Masque 200ml

Kevin Murphy HYDRATE.ME.MASQUE, er en skøn hårmaske, som plejer, repare og beroliger et frizzy, groft eller farvet hår. Den er med hyben, kakadublomme og shea smør, som nærer og fugter, ligeledes har den en udglattende effekt på et uregerligt og frizzy hår. Hårmasken indeholder små kapsler af blandt andet tang og masser af c-vitaminer, som åbner sig ved kontakt. På den måde får håret optimal fugtpleje, og efterlades velplejet, udglattet og super smukt. Anvendelse: Masken masseres ind i nyvasket hår og hovedbund. Lad den virke i 5-10 minutter, hvorefter håret skylles grundigt.
258 DKK
9339341003519

Angel.Masque 200ML

Kevin Murphy ANGEL.MASQUE, er en genopbyggende hårmaske, specielt udviklet til et fint hår. Den er med Quinoa proteiner og lotusblomst og bambusekstrakter, til sammen virker disse skønne ingredienser plejende og styrkende. Håret efterlades velplejet, smukt og med en fantastisk lethed. Håret både synes og føles fyldigere. Kevin Murphy ANGEL.MASQUE er den perfekte hårmaske til et fint hår, da den indeholder en unik kombination af pleje og fylde. Anvendelse: Masseres ind i nyvasket hår og hovedbund, lad virke i 5-10 minutter og skyl herefter grundigt.
258 DKK
Close