Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Conditioner

Sorter efter
5715012000225

Zenz 02 Conditioner 250ml.

99% ingredienser af naturlig oprindelse 87% certificeret økologiske ingredienser Conditioner Pure no. 02 giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Særligt velegnet til sart hår og hovedbund. Beriger håret med vitaminer og mineraler, der blødgør, tilfører fugt og beskytter håret. Hovedbund og hårsække styrkes, og håret efterlades sundt, glansfuldt og let at rede ud. Balsammen er uden parfume og blødgør håret med økologisk oprenset aloe vera, økologisk glycerin og økologisk koldpresset avocadoolie. Velegnet til allergikere, børn og gravide. Særlige egenskaber: Allergivenlig, uden silikone, farvebevarende, velegnet til cury girl-metoden.
235 DKK
5709954015768

Zo Deep Wood Cond No.08 250ml

99% ingredienser af naturlig oprindelse 87% certificeret økologiske ingredienser Conditioner Deep Wood no. 08 giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Særligt velegnet til krøllet og tørt hår samt hovedbundsproblemer. Balsammen beriger håret med vitaminer og mineraler, der blødgør, beskytter og tilfører intens fugt. Håret efterlades sundt, glansfuldt og let at rede ud. Nyd en varm, beroligende duft af sandeltræ, patchouli og myrra, mens håret plejes med økologisk oprenset aloe vera, økologisk glycerin, økologisk koldpresset avocadoolie og æteriske olier. Særlige egenskaber: Uden silikone, farvebevarende, intens pleje til tørt hår, velegnet til curly girl-metoden.
325 DKK
9339341035039

Km Rejuvenation Regifted 3 prod.

Kevin Murphy Rejuvenation Regifted er en lækker pakke med fantastiske produkter fra Kevin Murphy, som nærer og genopretter tørt, skørt og aldrende hår, samt giver glans og blødhed med Baobab, Evighedsblomst og Lotusblomst og Aminisyre. Denne pakke består af en genopbyggende shampoo samt en revitaliserende conditioner, som begge er med til at give fornyet energi til håret. Derudover får du også den blødgørende dry-conditioner, som tilfører håret balsameffekt imellem dine hårvask, som får håret til at syne og føles sundt og fløjlsblødt.
388 DKK
9339341018674

Angel.Wash & Angel.Rinse 500ml

Elimited edition sæt 500 ml volumengivende shampoo og 500 ml. conditioner der udgør det perfekte makkerpar, når det gælder om at reparere skader på håret, så det får en mere fyldig og velplejet finish.
498 DKK
9339341007517

Angel Rinse 250 ml.

Kevin Murphy ANGEL.RINSE er en volumengivende conditioner, der med sin vægtløse formel passer perfekt til et fint hår. Den er beriget med mango -og kakaosmør, der plejer og fugtgiver håret, helt uden at virke tyngende. På trods af sin plejende formel, virker denne balsam utroligt volumengivende, og efterlader håret med et fyldigt, velplejet og silkeblødt udseende. Derudover virker den også farvebevarende, hvilket gør at den også er det ideelle valg, hvis man har et farvebehandlet hår.
216 DKK
8033286047225

Roverhair Biphasic - filler leave in 250 ml

Ultimate Nutris Biphasic er en leave-in conditioner der beskytter håret, samt fugter og reparerer tørt og ødelagt hår. Ultimate Nutris Biphasic er den ultimative genopbygning af skrøbeligt og ødelagt hår. Håret bliver glansfuldt, blødt og stærkt. Aktive Ingredienser: Aloe Vera, Hydrolyseret Keratin, Keratinaminosyrer, Hydrolyseret Kollagen, Hvedeprotein, D-panthenol og Organisk Quinoa. Sprayes på fugtigt hår, skal ikke skylles ud. Ideel til daglig brug.
269 DKK
8032274060857

Depot Complete Leave-In Conditioner 200 ml

Depot No. 202 Complete Leave-In Conditioner er et multifunktionelt produkt, blot ved at tilføre håret et par dråber. Dette unikke produkt virker fugtgivende, blødgørende og beskyttende, samtidig med at det giver kontrol over håret. Den er med en blanding af 10 planteekstrakter, som giver adskillige fordelagtige virkninger til både hår og hud. Giver håret en lækker glans, samtidig med at håret bliver mere medgørligt. Derudover er den med UV-filter, som beskytter håret mod solens blegende og udtørrende effekt. Depot No. 202 Complete Leave-In Conditioner er desuden velegnet at bruge til skæg. Skal ikke skylles ud igen.
169 DKK
9339341006275

Autumn.Angel 250ml

Kevin Murphy AUTUMN.ANGEL er en del af en serie af fire farveopfriskende treatments kaldet Colouring.Angels. Denne conditioner er udviklet til at forbedre tilstanden af alle hårtyper. Derudover giver den en fantastisk glans og en smuk abrikosfarvet nuance. Pigmenterne er udvalgt til det formål, at vedligeholde eksisterende nuancer, neutralisere uønskede toner og forlænge farvens holdbarhed, uden at farvepigmenterne ophober sig i håret. Kan anvendes af dig der har lysnet eller blondt hår, og ønsker en abrikos/rosé nuance. Vær dog opmærksom på, at resultater afhænger af din hårfarve. Anvendelse: Påføres i nyvasket fugtigt hår. Lad det virke i 3-5 minutter og skyl herefter ud.
151 DKK 216 DKK
9339341006183

Crystal.Angel 250ml

Kevin Murphy CRYSTAL.ANGEL er en del af en serie af fire farveopfriskende treatments kaldet Colouring.Angels. Denne conditioner er udviklet til at forbedre tilstanden af alle hårtyper. Crystal.Angel opfrisker din nuværende hårfarve og giver en masse glans. Denne fantastiske conditioner fungerer ligesom en lipgloss til håret, da den gør håret ekstremt blankt helt uden at fedte. Pigmenterne er udvalgt til det formål, at vedligeholde eksisterende nuancer, neutralisere uønskede toner og forlænge farvens holdbarhed, uden at farvepigmenterne ophober sig i håret. Kan anvendes af dig der har lysnet eller blondt hår som ønsker ekstra shine, i en hårfarve der er blevet kedeligt og mat. Anvendelse: Påføres i nyvasket fugtigt hår. Lad det virke i 3-5 minutter og skyl herefter ud.
151 DKK 216 DKK
9339341006213

Cool.Angel 250ml

Kevin Murphy COOL.ANGEL er en del af en serie af fire farveopfriskende treatments kaldet Colouring.Angels. Denne conditioner er udviklet til at forbedre tilstanden af alle hårtyper. Derudover giver den en fantastisk glans og en kold/ask nuance. Pigmenterne er udvalgt til det formål, at vedligeholde eksisterende nuancer, neutralisere uønskede toner og forlænge farvens holdbarhed, uden at farvepigmenterne ophober sig i håret. Kan anvendes af dig der har lysnet eller blondt hår, og som ønsker en kold tone, hvor gyldne toner bliver elimineret. Vær dog opmærksom på at resultater afhænger af din hårfarve. Anvendelse: Påføres i nyvasket fugtigt hår. Lad det virke i 3-5 minutter og skyl herefter ud.
151 DKK 216 DKK
9339341006244

Sugared.Angel 250ml

Kevin Murphy SUGARED.ANGEL er en del af en serie af fire farveopfriskende treatments kaldet Colouring.Angels. Denne conditioner er udviklet til at forbedre tilstanden af alle hårtyper. Derudover giver den en fantastisk glans og en smuk cremet beige/ vanilje look. Pigmenterne er udvalgt til det formål, at vedligeholde eksisterende nuancer, neutralisere uønskede toner og forlænge farvens holdbarhed, uden at farvepigmenterne ophober sig i håret. Sugared.Angel er en naturlig cremet beige, der dæmper uønskede varme toner. Anvendelse: Påføres i nyvasket fugtigt hår. Lad det virke i 3-5 minutter og skyl herefter ud.
151 DKK 216 DKK
9339341010067

Staying.Alive 150ml

Kevin Murphy STAYING.ALIVE En plejende leave-in conditioner der øjeblikkeligt reparerer beskadiget og farvebehandlet hår. Staying.Alive udjævner og reparerer skader på håret, samt giver tørt hår nyt liv og gendanner elasticiteten i håret. Anvendelse: Sprayes i fugtigt hår. Vent 5-10 sekunder hvorefter håret børstes igennem.
216 DKK
5700000002008

Blonde.Angel 40 ml

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL er en conditioner, der er udviklet specielt til blond eller grå hår. Denne conditioner genopfrisker hårets naturlige lyse farve, og modvirker gullige og kedelige nuancer. Samtidig bliver håret fugtet og blødgjort og efterlader håret med en smuk glans. Kan anvendes til blond eller gråt hår. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
9339341003977

Stimulate-Me.Rinse 250ML

Kevin Murphy STIMULATE.ME.RINSE, er en rigtig skøn conditioner til mænd. Den er med kamfer krystaller, bergamot mynte og sort pepper, som sammen virker opfriskende og stimulerende på hår og hovedbund. Conditioneren indeholder plejende og styrkende egenskaber, som efterlader håret fyldigere og velplejet. Kevin Murphy STIMULATE-ME.RINSE kan bruges til alle hårtyper.
216 DKK
5700000002053

Young.Again.Rinse 40 ml

Kevin Murphy YOUNG.AGAIN.RINSE, er en utrolig blødgørende balsam. Denne balsam tilfører håret en fantastisk mættende fugt, hvilket styrker håret. Denne balsam har til formål, at lukke skællaget efter hårvask og evt. kur, så hårets fibre er lukkede og beskyttet mod skader. Håret efterlades med en ungdommelig glang, fornyet og smukt.
49 DKK
5700000002169

Smooth.Again.Rinse 40 ml

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN.RINSE er en conditioner, som er udviklet specielt til et kraftigt og uregerligt hår. Den indeholder biomimetisk keratin, der målrettet reparerer skader på håret, så det føles genopbygget og glansfuldt, der hvor håret har mest brug for det. Derudover indeholder den kakaosmør, som lægger et vægtløst og beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå, og er med til at modvirke krus og forsegle spaltede spidser. Med denne balsam kan man vinke farvel til et kruset hår, og istedet se frem til et velplejet hår fuld af glans. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
9339341004837

Smooth.Again.Rinse 250ml

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN.RINSE er en conditioner, som er udviklet specielt til et kraftigt og uregerligt hår. Den indeholder biomimetisk keratin, der målrettet reparerer skader på håret, så det føles genopbygget og glansfuldt, der hvor håret har mest brug for det. Derudover indeholder den kakaosmør, som lægger et vægtløst og beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå, og er med til at modvirke krus og forsegle spaltede spidser. Med denne balsam kan man vinke farvel til et kruset hår, og istedet se frem til et velplejet hår fuld af glans. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
218 DKK
5700000002077

Plumping.Rinse 40 ml

Kevin Murphy PLUMPING.RINSE, er en plejende og styrkende balsam, som er specielt udviklet til fint og tyndt hår. Den gør håret mere tæt, så det vil føles tykkere og volumiøst. Den indeholder blandt andet ingefærrod og nælde-ekstrakt, som skaber vækst, samtidig med at den styrker hårsækkene. Derudover bekæmper den for tidlig ældning af håret og er med til at mindske risikoen for hårtab. Håret efterlades blødt og glansfuldt, og bliver nemt at rede ud. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
49 DKK
9339341009801

Plumping.Rinse 250ml

Kevin Murphy PLUMPING.RINSE, er en plejende og styrkende balsam, som er specielt udviklet til fint og tyndt hår. Den gør håret mere tæt, så det vil føles tykkere og volumiøst. Den indeholder blandt andet ingefærrod og nælde-ekstrakt, som skaber vækst, samtidig med at den styrker hårsækkene. Derudover bekæmper den for tidlig ældning af håret og er med til at mindske risikoen for hårtab. Håret efterlades blødt og glansfuldt, og bliver nemt at rede ud. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
238 DKK
5700000002121

Repair-Me.Rinse 40ml

Kevin Murphy REPAIR-ME.RINSE er en reparerende og genopbyggenede conditioner til et tørt, ødelagt, og overbehandlet hår. Conditioneren er beriget med en kraftfuld blanding af proteiner fra ærter og enzymner fra ananas og papaya, der hjælper med at pleje, gendanne og genopfylde hver enkelt hårstrå, og får håret til både at føles og synes stærkere. Håret efterlades silkeblødt og bliver samtidig mere glansfuldt og efterlader et mere velplejet udseende. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
9339341004455

Repair-Me.Rinse 250ML

Kevin Murphy REPAIR-ME.RINSE er en reparerende og genopbyggenede conditioner til et tørt, ødelagt, og overbehandlet hår. Conditioneren er beriget med en kraftfuld blanding af proteiner fra ærter og enzymner fra ananas og papaya, der hjælper med at pleje, gendanne og genopfylde hver enkelt hårstrå, og får håret til både at føles og synes stærkere. Håret efterlades silkeblødt og bliver samtidig mere glansfuldt og efterlader et mere velplejet udseende. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
228 DKK
5700000002022

Hydrate-Me.Rinse 40 ml

Kevin Murphy Hydrate-Me.Rinse er spækket med ingredienser der giver håret glans, blødgør håret og giver optimal fugt og pleje, der gør det nemt at rede ud. Hydrate-Me.Rinse virker plejende og genopbyggende, så håret igen bliver sundt og modstandsdygtig, samtidig med at den beskytter håret mod solens falmende virkning.
49 DKK
5700000001971

Angel.Rinse 40 ml

Kevin Murphy ANGEL.RINSE er en volumengivende conditioner, der med sin vægtløse formel passer perfekt til et fint hår. Den er beriget med mango -og kakaosmør, der plejer og fugtgiver håret, helt uden at virke tyngende. På trods af sin plejende formel, virker denne balsam utroligt volumengivende, og efterlader håret med et fyldigt, velplejet og silkeblødt udseende. Derudover virker den også farvebevarende, hvilket gør at den også er det ideelle valg, hvis man har et farvebehandlet hår.
49 DKK
9339341002284

Blonde.Angel 250ML

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL er en conditioner, der er udviklet specielt til blond eller grå hår. Denne conditioner genopfrisker hårets naturlige lyse farve, og modvirker gullige og kedelige nuancer. Samtidig bliver håret fugtet og blødgjort og efterlader håret med en smuk glans. Kan anvendes til blond eller gråt hår. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
216 DKK
Close