Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Shampoo

Sorter efter
5715012000300

Zenz 07 Shampoo 250ml.

98% ingredienser af naturlig oprindelse 58% certificeret økologiske ingredienser Shampoo Deep Wood no. 07 giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Særligt velegnet til krøllet og tørt hår samt hovedbundsproblemer. Tilfører intens fugt, der giver en blødgørende effekt og er med til at genoprette hovedbundens naturlige balance. Beriger håret med vitaminer og mineraler. Håret efterlades sundt og glansfuldt. Shampooen spreder en varm, beroligende duft af sandeltræ, patchouli og myrra, mens håret plejes med økologisk oprenset aloe vera, økologisk kokosvand, økologisk koldpresset avocadoolie og æteriske olier. Særlige egenskaber: Uden silikone, kan berolige irriteret hovedbund, renser mildt med plejende sulfater.
225 DKK
5715012000201

Zenz 01 Shampoo 250ml.

Shampoo Pure no. 01 giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Særligt velegnet til sart hår og hovedbund. Beriger håret med vitaminer og mineraler fra planteolier. Hovedbund og hårsække styrkes, og håret efterlades sundt og glansfuldt. Shampooen er uden parfume og plejer håret med økologisk oprenset aloe vera, økologisk kokosvand og økologisk koldpresset avocadoolie. Velegnet til allergikere, børn og gravide.
225 DKK
9339341035039

Km Rejuvenation Regifted 3 prod.

Kevin Murphy Rejuvenation Regifted er en lækker pakke med fantastiske produkter fra Kevin Murphy, som nærer og genopretter tørt, skørt og aldrende hår, samt giver glans og blødhed med Baobab, Evighedsblomst og Lotusblomst og Aminisyre. Denne pakke består af en genopbyggende shampoo samt en revitaliserende conditioner, som begge er med til at give fornyet energi til håret. Derudover får du også den blødgørende dry-conditioner, som tilfører håret balsameffekt imellem dine hårvask, som får håret til at syne og føles sundt og fløjlsblødt.
388 DKK
9339341017554

HYDRATE-ME.WASH

Kevin Murphy Hydrate-Me.Wash er en fugtgivende shampoo, som anbefales til normalt til tørt hår. Den har en unik formel, der med sin helt specielle blanding af fugtgivende ingredienser virker ekstremt plejende. Den indeholder ekstrakt af kakadublomme, som har en høj koncentration af c-vitamin, der medvirker til at opretholde hårets glans. Derudover er den også beriget med et silkeekstrakt, der giver håret en glat overflade og virker fugtgivende. Haydrate-Me. Wash kan anvendes dagligt og giver håret sit smukke og velplejende udseende tilbage.
218 DKK
9339341019657

Young Again Wash 250ml

Kevin Murphy YOUNG.AGAIN.WASH, er en genopbyggende og styrkende shampoo til stort, kruset og uregerligt hår. Denne shampoo renser håret mildt og nænsomt, samtidig giver det håret et ungdommeligt og glansfuldt udseende. Young.again.wash indeholder 20 aminosyrer, bl.a. Lotus blomst og Okide som har anti-aging effekt. Opnå et optimeret resultat ved at anvende andre produkter fra samme serie. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
238 DKK
9339341018674

Angel.Wash & Angel.Rinse 500ml

Elimited edition sæt 500 ml volumengivende shampoo og 500 ml. conditioner der udgør det perfekte makkerpar, når det gælder om at reparere skader på håret, så det får en mere fyldig og velplejet finish.
498 DKK
9339341009788

Plumping.Wash 250ml

Kevin Murphy PLUMPING.WASH, er en rigtig skøn shampoo, som er til fint eller tyndt hår. Den indeholder ingefærrod og nælde-ekstrakter, som er med til at skabe vækst og samtidig styrke hårsækkene. Den skaber en tæthed i håret, som får det til at føles tykkere og mere kraftigt og med en fantastisk volume. Desuden indeholder den oleanolsyre, som er med til at styrke hårsækkene, modvirker ældning af håret, samt er med til at forhindre hårtab. Håret efterlades blødt, glansfuldt og med en rigtig skøn duft
238 DKK
9339341007555

Blonde Angel Wash 250ml

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH, er en shampoo udviklet specielt til blond hår. Plejende shampoo der opfrisker blonde og grå nuancer, og reducerer misfarvninger. Indeholder lavendel og optisk lysnende egenskaber for at give en kedligtrist farve ny smuk glans. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
216 DKK
6412600550047

Active Anti-dandruff Shampoo 250 ml

Bio+ Active Shampoo new er lavet med en ny lækker duft og indeholder 250ml. En meget effektiv anti-skæl shampoo til alle hårtyper. Aktive shampoo indeholder Piroctone Olamine - Et særdeles effektiv anti-skæl ingrediens samt nordisk enebærspire ekstrakt, som beroliger hovedbunden. Bio+ Active shampoo er ideel til meget skæl, især til behandling af fedtet skæl. Hjælper med at reducere skæl, kløe og rødme. Balancerer hovedbunden for at forhindre overdreven taglproduktion. PATENTERET FORMEL. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår Massér hovedbunden med cirkulære bevægelser og lad det sidde og virke i 2 minutter inden du Skyl håret grundigt. Det anbefales at bruge shampooen over en periode på 3-4 uger Hvis resultat ikke er opnået, forsæt da behandlingen
175 DKK
8033286047164

Roverhair Shampoo - Deep Moisturizing 250 ml

Ultimate Nutris Shampoo renser, nærer og giver fugt til håret. Ideel til beskadiget og tørt hår. Indeholder: Aloe Vera, Hydrolyseret Keratin, Keratin Aminosyrer, Allantoin, Sporelementer, D-panthenolo, Vegetabilsk Glycerin og organisk Quinoa. Ultimate Nutris er den ultimative genopbygning af skrøbeligt og ødelagt hår. Håret bliver glansfuldt, blødt og stærkt.
269 DKK
6412600550191

Bio+ Original Balance Shampoo 200 ml

BIO+ Original Balance Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo, der er udviklet specielt til tør og sensitiv hovedbund. Den renser skånsomt, og hjælper med at balancere og fugtgive hovedbunden. Med sit indhold af ceramider og plantebaserede aktive ingredienser fugtgives både hår og hovedbund, hvilket hjælper med at opretholde fugtbalancen og lindrer hovedbunden. Med Cutrin BIO+ Original Balance Shampoo opnår man en sund og frisk hovedbund uden kløe og irritationer. Anvendelse: Fordel shampooen i fugtigt hår og massér den godt ind Skyl grundigt med vand
165 DKK
6412600550184

Bio+ Special Shampoo 200 ml

BIO+ Original Special Shampoo er en yderst effektiv anti-skæl shampoo til normalt og farvebehandlet hår. Den er forbyggende og hjælper med at reducere skæl og fedtdannelse i hovedbunden. Den er desuden med til at styrke og balancere hovedbundens tilstand. Cutrin Bio+ Special Shampoo Dandruff Control fjerner kløe i hovedbunden og er mild og ideel til hverdagsbrug. Anvendelse: Kommes i vådt hår Skummes godt op og lad den gerne sidde i 2 min. inden den skylles grundigt ud. Gentag hvis nødvendigt
165 DKK
6412600550177

Bio+ Active orginal Shampoo 200 ml

Bio+ Active Shampoo er en meget effektiv anti-skæl shampoo til alle hårtyper. Aktive shampoo indeholder Piroctone Olamine - Et særdeles effektiv anti-skæl ingrediens samt nordisk enebærspire ekstrakt, som beroliger hovedbunden. Bio+ Active shampoo er ideel til meget skæl, især til behandling af fedtet skæl. Hjælper med at reducere skæl, kløe og rødme. Balancerer hovedbunden for at forhindre overdreven taglproduktion. PATENTERET FORMEL. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår Massér hovedbunden med cirkulære bevægelser og lad det sidde og virke i 2 minutter inden du Skyl håret grundigt. Det anbefales at bruge shampooen over en periode på 3-4 uger Hvis resultat ikke er opnået, forsæt da behandlingen
165 DKK
8032274011040

Depot Silver Shampoo 250 ml

Depot No. 104 Silver Shampoo er en lækker shampoo, som er udviklet specielt til mænd med et blondt, lysnet eller gråt hår. Den har en unik formel, som er beriget med violette pigmenter, som effektivt går ind og neutraliserer de gyldne toner i håret. Håret efterlades med en smuk kold tone, som er helt klar og 'ren' i sin farve. Shampooen er uden SLES, som er et hårdt middel, der fjerne alle kroppens naturlige olier og får sæben til at trænge bedre ind i kroppen. Derimod indeholder den både menthol og eucalyptol, hvilket går ind og renser håret, beroliger hovedbunden og giver en utrolig lækker og frisk duft. Når du først har set effekten af Depot No. 104 Silver Shampoo i dit hår, vil du ikke kunne undvære den igen!
169 DKK
8032274060734

Depot Normalizing Daily Shampoo 250ml

Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo er en shampoo, som er velegnet til et normalt hår. Den er med milde vaskeaktive stoffer, som skånsomt vasker håret helt rent. Shampooen er uden SLES, som er et hårdt middel, der fjerne alle kroppens naturlige olier og får sæben til at trænge bedre ind i kroppen. Derimod indeholder den en særlig blanding af 14 planteekstrakter, som har adskillige fordelagtige virkninger på både hår og hud. Pro Vitamin B5 sørger for at genopbygge, berolige og blødgøre hud og hår, mens æterisk salvieolie virker antioxidant beskyttende samt bidrager til den friske duft sammen med eukalyptus. Efter brug af Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo vil håret være helt rent, og man vil have en dejlig følelse af friskhed.
169 DKK
9339341021384

Scalp.Spa Scrub 180ml

Kevin Murphy SCALP.SPA SCRUB er en dybderensende scrub, som er udviklet specielt til hovedbunden. Scrubben indeholder små korn, der virker eksfolierende, og er designet til at fjerne urenheder fra hovedbunden. Den er utrolig blid, og behandler ens hovedbund og hår ligeså skånsomt, som en scrub til huden gør. Med Scalp.Spa Scrub skabes der en sund og afbalanceret hårbund, hvilket skaber den perfekte grobund for optimal hårvækst. Samtidig beroliger den irriteret hårbund, samt regulerer talgproduktionen, som ofte er forbundet med overskydende sebum og tør hårbund. Anvendelse: 1. Massér det blidt ind i vådt hår i cirkulære bevægelser, for at fjerne alle urenheder og skyl håret. 2. Vask håret med Scalp.Spa Wash. 4. Afslut behandlingen med en conditioner eller hårmaske.
228 DKK
9339341018889

Scalp-Spa-Wash 250ml

Kevin Murphy SCALP.SPA WASH er en shampoo, som er skabt til at rense hovedbunden i dybden. Et smukt og velplejet hår starter med en sund hovedbund, hvilket man kan se frem til med denne shampoo. En specielt formuleret shampoo som indeholder micellar water og sellerifrø-ekstrakt, der er designet til at berolige og rense hårbunden. Den efterlader håret rent og med en følelse af lethed. Scalp.Spa Wash forhindrer tørhed på både hår og hårbund, og skaber de bedste forhold for en sund hovedbund - og dermed også et sundt hår. Yderligere fjerner den overskydende og uønsket olie fra hovedbunden, og opløser urenheder uden at irritere huden. Den kan anvendes af alle hårtyper, inklusiv farvet hår.
216 DKK
5700000002107

Repair-Me.Wash 40 ml

Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH er en reparerende og genopbyggende shampoo, som passer til et tørt, skadet, kruset og overbehandlet hår. Formlen er beriget med en kraftfuld blanding af proteiner og enzymer, som hjælper med at pleje, genoprette og genopfylde håret, samtidig med at produktrester, urenheder og snavs skånsomt fjernes. Den danner en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer om håret, og virker utrolig reparerende. Denne shampoo gør håret stærkere, og efterlader det fugtet, glansfuldt og med et mere velplejet udseende.
49 DKK
9339341004448

REPAIR-ME.WASH 250ML

Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH er en reparerende og genopbyggende shampoo, som passer til et tørt, skadet, kruset og overbehandlet hår. Formlen er beriget med en kraftfuld blanding af proteiner og enzymer, som hjælper med at pleje, genoprette og genopfylde håret, samtidig med at produktrester, urenheder og snavs skånsomt fjernes. Den danner en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer om håret, og virker utrolig reparerende. Denne shampoo gør håret stærkere, og efterlader det fugtet, glansfuldt og med et mere velplejet udseende.
228 DKK
5700000001988

Balancing.Wash 40 ml

Kevin Murphy BALANCING.WASH, er en ren og frisk formular til hverdags brug. Shampoo med naturlige opfriskende ingredienser. Styrker håret og giver vitalitet. Perfekt til daglig brug.
49 DKK
9339341000396

Balancing. Wash 250ml

Kevin Murphy BALANCING.WASH, er en ren og frisk formular til hverdags brug. Shampoo med naturlige opfriskende ingredienser. Styrker håret og giver vitalitet. Perfekt til daglig brug.
216 DKK
5700000002152

Smooth.Again.Wash 40 ml

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN.WASH er en shampoo, som er specielt udviklet til et kraftigt og kruset hår. Den indeholder blandt andet monoi-olie, som tæmmer og virker udglattende, hvilket gør den god til at modvirke krus. Derudover indeholder den med murumuru smør, som lægger et vægtløst og beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå. Indeholdet af solsikkefrø-olie sørger for at give en masse fugt til håret, så håret bliver mere blødt, glansfuldt og stærkt. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
9339341004820

Smooth.Again.Wash 250ml

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN.WASH er en shampoo, som er specielt udviklet til et kraftigt og kruset hår. Den indeholder blandt andet monoi-olie, som tæmmer og virker udglattende, hvilket gør den god til at modvirke krus. Derudover indeholder den med murumuru smør, som lægger et vægtløst og beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå. Indeholdet af solsikkefrø-olie sørger for at give en masse fugt til håret, så håret bliver mere blødt, glansfuldt og stærkt. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
216 DKK
5700000001995

Blonde.Angel.Wash 40 ml

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH, er en shampoo udviklet specielt til blond hår. Plejende shampoo der opfrisker blonde og grå nuancer, og reducerer misfarvninger. Indeholder lavendel og optisk lysnende egenskaber for at give en kedligtrist farve ny smuk glans. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy
49 DKK
4237

Hydrate-Me.Wash 40ml.

Kevin Murphy Hydrate-Me.Wash er en fugtgivende shampoo, som anbefales til normalt til tørt hår. Den har en unik formel, der med sin helt specielle blanding af fugtgivende ingredienser virker ekstremt plejende. Den indeholder ekstrakt af kakadublomme, som har en høj koncentration af c-vitamin, der medvirker til at opretholde hårets glans. Derudover er den også beriget med et silkeekstrakt, der giver håret en glat overflade og virker fugtgivende. Haydrate-Me. Wash kan anvendes dagligt og giver håret sit smukke og velplejende udseende tilbage.
49 DKK
5700000001964

Angel.Wash 40 ml

Angel. Wash fra Kevin Murphy er en skånsom genopbyggende shampoo til fint, skrøbeligt eller ødelagt farvet eller behandlet hår. Indeholder grøn The som er en effektiv antioxidant som styrker og gør det brudstærkt. Hvedeproteiner som giver fylde og volumen, og ekstrakt af solsikkekerner som beskytter mod frie radikaler.
49 DKK
5700000002039

Maxi.Wash 40 ml

Kevin Murphy MAXI.WASH er en dybderensende shampoo, designet til at fjerne ophobning af produktrester og olier i håret. En blanding af tropiske frugtsyrer og miljøvenlige stoffer renser skånsomt håret. Salvieekstrakter hjælper til at opløse fedt og olie i håret. Shampooen er tilsat en naturlig blanding af lime, mint og eukalyptus for at fjerne overskydende olier og stimulere irriteret hovedbund. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
49 DKK
9339341000402

Km Maxi Wash 250ml

Kevin Murphy MAXI.WASH er en dybderensende shampoo, designet til at fjerne ophobning af produktrester og olier i håret. En blanding af tropiske frugtsyrer og miljøvenlige stoffer renser skånsomt håret. Salvieekstrakter hjælper til at opløse fedt og olie i håret. Shampooen er tilsat en naturlig blanding af lime, mint og eukalyptus for at fjerne overskydende olier og stimulere irriteret hovedbund. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
216 DKK
Close