Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Fladjern

Sorter efter
5060829513056

Ghd Max Core Set Le Xmas 22 1pce

ghd Max Core Set – Limited Edition XMAS 22 *Limited Edition består af det brede ghd Max glattejern i et lækkkert varmebeskyttet etui, samt en Paddle Brush. Vi præsenterer det nye ghd Max – vores professionelle glattejern med brede plader, dobbeltzone-teknologi og 70 % bredere plader, til bløde og glatte resultater uden ekstrem varme. Det nye ghd Max glattejern med 1,65? brede styling plader, der er udstyret med en ny generation af varmefølere for jævn varmefordeling, er velegnet til styling af langt, tykt og krøllet hår på den halve tid. ghd Max opretholder den optimale styling temperatur på 185°C fra rødder til spidser med fremragende resultater. Helt uden at gå på kompromis med dit hårs tilstand, leverer den professionel ydelse til hurtig og nem styling. ghd Max er designet til at opretholde fornuftig spænding og effektiv varmeoverførsel fra pladerne til håret. Giver 80 % mere glans og op til 2x mindre krus med en holdbar finish i salonkvalitet. Med glatte, formede plader, der glider ubesværet gennem håret, og et slankt design med buede kanter til glatte styles eller løse og naturlige bølger. Med 30 sekunders opvarmningstid og automatisk dvaletilstand, der lukker ned efter 30 minutter, kan du style nemt og bekvemt med vores bedste glattejern til tykt hår. Få en langtidsholdbar glat og blank finish i langt, tykt eller krøllet hår med ghd max glattejernet med brede plader. Egenskaber: Dobbeltzone-teknologi: Patenteret varmesystem styrer 185 °C kontinuerlig varme i begge plader og garanterer glatte og bløde resultater fra rødder til spidser i selv det kraftigste hår uden ekstrem varme. ghds bredeste keramiske plader: med højglansbelægning, der fjerner krus og giver ekstra glans til håret. Slankt, afrundet design med buede kanter: Giver dig nemt og problemfrit mulighed for glat hår eller løse bølger. Optimal stylingtemperatur på 185 °C: Højere temperaturer beskadiger håret, og lavere temperaturer giver et dårligere resultat. Tidsbesparende transformation: 70 % større plader, perfekte til endnu hurtigere styling af alle hårtyper. Plademål: 3,54? x 1,65? Universal spænding: Til perfekt ydelse uanset hvor du er i verden. Professionel ledningslængde på 2,7 m Dvsaletilstand: slukker efter 30 minutter uden brug. 30 sekunders opvarmningstid. Britisk elstik med tre ben.
1.899 DKK
5060829513322

Ghd Unplugged Core Set Le Xmas 22 1pce

ghd Unplugged Core Set – Limited Edition XMAS 22 *Limited edition består af ghd ledningsfri glattejern “Unplugged” i et lækkert varmebeskyttende etui, samt ghd mini Bodyguard varmebeskyttende spray og en mini paddle brush. Vi præsenterer ghd Unplugged glattejern i mat sort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er. Fra fitnesscenteret til aftenens date, fra kontoret til festen – sæt prikken over i’et med ghd Unplugged glattejernet. Med den garanterede ydelse som et almindeligt ghd-glattejern sikrer dobbeltzoneteknologien med keramiske varmelegemer, at du har en god hårdag hvor som helst og når som helst. ghd Unplugged glattejernet sikrer optimal styling temperatur på 185°C på styling pladerne og leverer glatte, blanke resultater uden ekstrem varme. Uanset om du frisker et elegant look op efter rejsen eller krøller håret til en aften i byen, behøver du aldrig mere gå på kompromis med din frisure. Hybrid co-litium-teknologi med et avanceret, langtidsholdbart litium-ion-batteri oplader det ledningsfrie ghd glattejern på kun 2timer for nem styling på farten. Med et kompakt design og opladning fra dit stik, bilen eller laptop er ghd Unplugged glattejernet din nye stylinghelt i håndtasken. Med op til 20 minutters kontinuerlig styling*, et eksklusivt rejseetui og flyvenlig teknologi kan du tage din luksuriøse ghd-stil med dig overalt. Hold din frisure frisk uden hindringer, hvor som helst og når som helst – Forvandl dit liv med det første ledningsfrie glattejern fra ghd. Vi præsenterer ghd Unplugged glattejern i mat sort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er. Hold din frisure frisk uden hindringer hvor som helst og når som helst. *Den nøjagtige driftstid afhænger af dit hår og dine styling vaner Indeholder: ghd Unplugged Glattejern i hvid USB-C-forbindelse og stik Beskyttende rejseetui
2.499 DKK
5060829512165

Ghd Platinum+ Styler Le Xmas 22 1pce

BESKRIVELSE ghd Platinum+ Styler Grand-Luxe Collection er en limited edition af den kompromisløse og eksklusive ghd Platinum+ Styler, som du her får i en smuk, gylden, champagnefarve. Sammen med glattejernet følger der også et luksuriøst, rødt etui i velour-look, samt beskyttende pladeafskærmning til din styler. ghd Platinum+ Styler er ghd’s eksklusive og intelligente styler, der med en avanceret ultra-zone teknologi forudser hårets behov, og tilpasser sig netop dit hårs tykkelse og din stylinghastighed. Ved at overvåge varmepladernes temperatur 250 gange i sekundet, sørger styleren for altid at have en konstant og optimal temperatur på 185°C over hele fladen. Dette sikrer et perfekt og holdbart resultat, samtidig med at håret skånes bedst muligt. Denne fantastiske ghd Platinum+ Styler er skabt med et ønskebenshængsel, som holder pladerne perfekt placeret i forhold til hinanden for optimal stylingkontrol. Samtidig sørger de bevægelige plader med high spec gloss-finish for, at styleren glider let og ubesværet gennem håret, og efterlader det krusfrit og glansfuldt med kun et enkelt strøg. Ligeledes har styleren automatisk dvalefunktion, så den selv slukker efter 30 minutters inaktivitet, og er lavet med universal spænding, så man opnår samme fantastiske ydeevne, lige meget hvor i verden man befinder sig. Med ghd Platinum+ Styler Grand-Luxe Collection kan du skabe spændstige krøller, drømmeagtige bølger eller et glat og glansfuldt hår, mens du får en uovertruffen stylingoplevelse. Denne kompromisløse styler er til dig, der ønsker et smukt resultat hver gang, og hvor kun det bedste er godt nok!
2.399 DKK
5060703494761

Ghd Platinum+ Styler 1pce

ghd PLATINUM+ Styler Black er verdens første SMART Straightener, der forudser dit hårs behov, tykkelse og tekstur. Den indeholder den allernyeste og mest avancerede teknologi, som kan beregne håret tykkelse og tekstur, imens du glatter det. Det vil sige at den er udstyret med ghds patenterede og banebrydende ultra-zone teknologi, der anvender hurtigt tænkende sensorer, fordelt over hele varmepladen. Det sikrer, at styleren holder en konstant temperatur på 185°C.
2.299 DKK